Můj košík:

0 ks - 0,00 Kč
V košíku nemáte žádné produkty.

0

StayUnique.skStayUnique.cz

Informační systém osobních údajů je zaregistrován na Úřadu pro ochranu osobních údajů SR
Provozovatel internetového obchodu StayUnique s.r.o. tímto prohlašuje, že s osobními údaji svých zákazníků, získanými registrací při vytváření zákaznického účtu a přihlášení k odběru e-mailového Zpravodaje novinek, nakládá ve smyslu  platného zákona o ochraně osobních údajů a v souladu s evpropským nařízením o ochraně osobních údajů GDPR (General Data Protection Regulation).

Výňatek z Obchodních podmínek internetového obchodu www.stayunique.cz

 

Článek XI.
Ochrana osobních údajů 

 

  1. Osobní údaje jsou zpracované v souladu se zákonem č. 18/2018 Z. z. o ochraně osobních údajů ve znění pozdějších předpisů.
  2. Provozovatel neposkytuje osobní údaje kupujícího třetí osobě, mimo zvolené přepravní společnosti která zabezpečuje doručení zboží nebo služeb, nebo státním orgánům v případe kontroly, případně sprostředkovateli a to na základe vzájemné smlouvy uzavřené podle Zákona č. 18/2018 Z.z.
  3. Provozovatel je povinný zabezpečit osobní údaje před jejich zpřístupněním neoprávněným osobám, přijetím vhodných technických a organizačných opatření. Rovněž všichni zaměstnanci provozovatele jsou povinni dodržovat mlčenlivost ve vztahu k osobním údajům.
  4. Dotknutá osoba má práva vymezená ve smysle ust. § 19 a nasl. Zákona č. 18/2018 Z.z. o ochraně osobních údajů ve znění platných novel a to konkrétně: 

a)     právo na informace, které jsou plněny obchodnými podmínkami,
b)     právo požadovat přístup k osobním údajům týkajících se dotknuté osoby - § 21 Zákona spočívá ve Vašem právu dožadovat se jakým způsobem a na jaké účely sú Vaše údaje zpracované, tento požadavek můžete adresovat na kontaktní e-mail.,
c)     právo na opravu osobních údajů - § 22 Zákona Vám umožňuje opravit osobní údaje pokud jsou neaktuální,
d)     právo na vymazaní osobních údajů - § 23 Zákona využijete v případe pokud nemáte zájem, aby provozovatel dále zpracovával osobní údaje,
e)     právo na omezení zpracování osobních údajů - § 24 Zákona uplatníte v případe pokud se domníváte, že osobní údaje byly zpracované v rozpore so zákonem,
f)      právo odmítnout zpracování osobních údajů - § 27 Zákona,
g)     právo na přenosnost osobních údajů,
h)     právo podat podnět na dozorný orgán ve vztahu ke zpracovaným osobním údajům. 

  1. Provozovatel od kupujícího získává následovné osobní údaje: titul, jméno, příjmení, adresa, adresa na doručení, fakturační adresa, telefonní číslo, e-mailová adresa, datum narození, které jsou zpracované za účelem korektního vybavení Vaší objednávky. Tyto osobní údaje sú uchovávané po dobu 10 roků pro účely archivace.

  2. V rámci vybavení objednávky dochází ke zpracování osobních údajů za účelem vystavení faktur, vystavení skladových (dodacích) listů, zabezpečení dopravy a účtování v účetnictví.
  1. Provozovatel pověřil zprostředkovatele, který je provozovatelem internetového portálu heureka.sk so službou „Overené zákazníkmi“, společnost Heureka Shopping, s.r.o. so sídlem Karolínksa 650/1, 186 00 Praha, IČO: 02387727, aby z pověření provozovatele e-shopu zpracovala jednorázově osobní údaje v rozsahu jméno, příjmení, e-mail a informace o objednaném zboží za účelem hodnocení kvality nákupu. Pro účely tohoto hodnocení zašle zprostředkovatel jednorázový e-mail kupujícímu s možností hodnocení.
  1. Tyto stránky zaznamenávají vaši IP adresu, informace o čase kolik času strávíte prohlížením těchto stránek a informaci o tom z jakých stránek k nám přicházíte. Cookies sú textové soubory, které jsou ukládané ve vašem počítači a používají se i na měření návštěvnosti stránky a přizpůsobení zobrazení stránek a díky těmto souborům Vám dokážeme poskytovat kvalitnější služby. Proto tyto soubory vnímáme jako náš oprávněný zájem. Některé soubory cookies jsou soubory třetích stran, např. Youtube, Google a podobně.
  1. Soubory cookies si môžete kdykoliv vymazat nebo jejich sbírání nastavit přímo v nastaveních internetového prohlížeče. Pokud chcete odmítnout sbírání souborů cookies nastavte si to ve svém internetovém prohlížeči.
  1. Pokud kupující souhlasil so zpracováním osobních údajů v e-shope na účely e-mailového marketingu, souhlasil so zasíláním e-mailových zpráv na kontaktní e-mailovou adresu.

  2. Osobní údaje pro e-mailové marketingové účely v rozsahu jméno a příjmení, e-mailová adresa sú poskytnuté na dobu pěti roků. Tyto osobní údaje nejsou poskytované třetím stranám.

  3. Svůj souhlas může kupující kdykoliv odvolat zasláním „Odvolání souhlasu ze zpracováním osobních údajů“. Odhlášení je možné i prostřednictvím odškrtnutím políčka v uživatelském účtu uživatele (pokud kupující požádal o vytvoření uživatelského účtu). Z naší strany Vámi poskytnuté osobní údaje už nebudeme používat na účely e-mailového marketingu.

 

 

Poštovné od 79 Kč   //    Doprava ZDARMA při nákupu nad 2500 Kč    //    Doručení do 24-48 hodín

Darček ? Tento rok sa trafíš ! 🎁🌲🙏👌 www.stayunique.sk //www.stayunique.cz⠀ ⠀
⠀ ⠀⠀
FOR @stayunique_skcz⠀⠀
♥️Photo @jakubecmichal ⠀
♥️Makeup @duffismakeup ⠀⠀
♥️Retouch @nikol.t.lokin
♥️Model @dominika.cc
⠀
⠀
♥️ #stayuniqueskcz #makeup #licenie #licebi #veganbeauty #crueltyfree #tipynadarky #tipynadarceky #nablacosmetics #Wunderbrow #wundercosnetics #bodyography #revolutionpro #beautyblender #makeupobsession #revolutionskincare @wunder2ukraineKoniec ťažkostiam s obočím 🙏 #wunderbrowgel Ťa podrží doslova v každej situácii.⠀
⠀
📍Zafarbí, zahustí, zafixuje v jedom kroku a pak drží, drží a drží. Vodeoodolný, oterudolný užitočný pomocník.⠀
⠀
📷 by @stayunique_skcz⠀
⠀
#stayuniqueskcz #Wunderbrow
#wundercosmetics #eyebrow #cruelryfree #obocie #oboci #bestseller💕 #topproduct #myeyebrow #eyebrowroutine @wunder2cosmetics ⠀Červená na Vianoce áno alebo nie ?⠀
www.stayunique.sk /.cz⠀
⠀
📍Look📍⠀
Makeup Addiction Vintage
⠀
Wunder2 Perfect Selfie Bronzing Veil ⠀
Bodyography Glitter Pigment – Sparkler
Wunder2 Super Stay Liner – Essential Brown
⠀
PLH Lashes
⠀
Gerard Cosmetics Lip pencil – Red Brick Road
⠀
Revolution Pro Matte Lip Pigment – Apprehension⠀
⠀
📍📷 @stayunique_skcz⠀
📍Makeup/Model: @duffismakeup Stayunique Makeup Artist⠀
⠀
#stayuniquesk #stayuniquecz #makeup #redlips #classicglam #makeupmaniak #vanoce2019
#vianoce2019 #christmaslook #mua #wundercosmetics #nakeuprevolution #plhsesterstvo #bodyography @wunder2cosmetics @revolutionpro ⠀Darček ? Tento rok sa trafíš ! 🎁🌲🙏 www.stayunique.sk⠀⠀
www.stayunique.cz⠀ ⠀
⠀
⠀
🙏📷 @jakubecmichal⠀
🙏Retouch: @nikol.t.lokin⠀⠀
⠀ ⠀⠀
⠀
⠀
♥️ #stayuniqueskcz #makeup #licenie #licebi #veganbeauty #crueltyfree #tipynadarky #tipynadarceky #nablacosmetics #Wunderbrow #wundercosnetics #bodyography #revolutionpro #beautyblender #makeupobsession #revolutionskincare🎁 🎁 Vybav u nás darčeky na pár klikov a zažiar pod stromčekom ako Diva🌲💋⠀⠀
📍Look📍⠀⠀
PLEŤ:⠀
Wunder2 Last & Foundation – 10 Porcelain⠀
Nabla Close-up Concealer – Porcelain⠀⠀
Nabla Close-up Baking & Setting Powder⠀
Wunder2 Perfect Selfie Bronzing Veil⠀
Nabla Skin Glazing Highlighter⠀⠀
⠀⠀
OBOČIE:⠀
Wunder2 Wunderbrow Gel – Black / Brown⠀⠀
⠀⠀
OČI:⠀
Nabla Secret PaletteNabla Magic Pencil – Light NudeWunder2 WUNDEREXTENSIONS Curl Mascara⠀⠀
⠀⠀
PERY:⠀
Nabla Dreamy Matte Liquid Lipstick - Rumours⠀⠀
⠀⠀
FOR @stayunique_skcz⠀⠀
♥️Photo @jakubecmichal
♥️Makeup @duffismakeup
♥️Retouch @nikol.t.lokin
♥️Model @dominika.cc
⠀⠀
⠀⠀
#stayuniqueskcz #vianoce2019 #vanoce2019 #christmasmakeup #glamdiva #redlips #classiclook #motd💄 #makeupmaniak #mua #makeupartist #wunder2 #nablacosmetics @wunder2cosmetics #nablacosmetics ⠀Maličkosti, ktoré zaručene potešia 🎁🌲 www.stayunique.sk // www.stayunique.cz⠀ 📍Rýchle dodanie 📍Iba originálne produkty 📍Rýchle dodanie 📷 @jakubecmichal
Retouch: @nikol.t.lokin⠀
⠀
#stayuniqueskcz #makeup #bestsellers #vanoce2019 #vianoce2019 #makeupmusthaveBLACK FRIDAY 🎁 ⠀
až -80% na vybrané produkty ⠀⠀
+ - 20% s kódom Blackfriday na všetko ostatné 🎁 do 1.12.2019⠀
⠀⠀
🌲www.stayunique.sk⠀⠀⠀
🌲www.stayunique.cz⠀⠀⠀
⠀⠀
FOR @stayunique_skcz⠀⠀
♥️Photo @jakubecmichal⠀⠀
♥️Makeup & Hair @duffismakeup⠀⠀
♥️Retouch @nikol.t.lokin
♥️Model @dominika.cc⠀⠀
⠀⠀
#stayuniquesk #vianoce2019 #vanoce2019 #christmas #rychledodanie #darceky #makeup #licenie #liceni #stayuniqueskcz #blackfriday2019 #blackfridaydeals #makeup #bestproducts #tipynadarceky #tipynadarky #vianoce2019BLACK FRIDAY 🎁 ⠀
až -80% na vybrané produkty ⠀
+ - 20% s kódom Blackfriday na všetko ostatné⠀
⠀
www.stayunique.sk⠀
www.stayunique.cz⠀
⠀
#stayuniqueskcz #blackfriday2019 #blackfridaydeals #makeup #bestproducts #tipynadarceky #tipynadarky #vianoce2019BLACK FRIDAY 🎁 ⠀
až -80% na vybrané produkty ⠀
+ - 20% s kódom Blackfriday na všetko ostatné⠀
⠀
www.stayunique.sk⠀
www.stayunique.cz⠀
⠀
#stayuniqueskcz #blackfriday2019 #blackfridaydeals #makeup #bestproducts #tipynadarceky #tipynadarky #vianoce2019BLACK FRIDAY 🎁 ⠀
až -80% na vybrané produkty ⠀
+ - 20% s kódom Blackfriday na všetko ostatné⠀
⠀
www.stayunique.sk⠀
www.stayunique.cz⠀
⠀
#stayuniqueskcz #blackfriday2019 #blackfridaydeals #makeup #bestproducts #tipynadarceky #tipynadarky #vianoce2019Rrvolution Pro Hydrating Primer 12.99€/349Kč 🌲🎁⠀
⠀
📍Báza pod makeup, ktorá súčasne hydratuje aj zmatňuje. Zloženie obohatené o kolagen a antioxidanty pomáha k pružnejšiemu a sviežemu vzhľadu pokožky. Ocenia ho aj ženy so zmiešanou, mastnou alebo problematickeou pleťou
⠀
📷by @stayunique_skcz⠀
⠀
⠀
#stayuniqueskcz #makeupprimer #revolutionpro #makeup #licenie #liceni #motd💄 #makeupmaniak #makeupartist #bazapodmakeup #veganbeauty #crueltyfreemakeupDarčeky ? 🎁 Vybav ich u nás  pár klikmi a zažiar pod stromčekom ako Diva 🌲💋⠀⠀
⠀⠀
📍Look📍⠀⠀
PLEŤ:⠀
Wunder2 Last & Foundation – 10 Porcelain⠀
Nabla Close-up Concealer – Porcelain⠀⠀
Nabla Close-up Baking & Setting Powder⠀
Wunder2 Perfect Selfie Bronzing Veil⠀
Nabla Skin Glazing Highlighter⠀⠀
⠀⠀
OBOČIE:⠀
Wunder2 Wunderbrow Gel – Black / Brown⠀⠀
⠀⠀
OČI:⠀
Nabla Secret Palette 
Nabla Magic Pencil – Light Nude
Wunder2 WUNDEREXTENSIONS Curl Mascara⠀⠀
⠀⠀
PERY:⠀
Nabla Dreamy Matte Liquid Lipstick - Rumours⠀⠀
⠀⠀
FOR @stayunique_skcz⠀⠀
♥️Photo @jakubecmichal⠀⠀
♥️Makeup & Hair @duffismakeup⠀⠀
♥️Retouch @nikol.t.lokin⠀
♥️Model @dominika.cc⠀⠀
⠀⠀
⠀⠀
#stayuniqueskcz #vianoce2019 #vanoce2019 #christmasmakeup #glamdiva #redlips #classiclook #motd💄 #makeupmaniak #mua #makeupartist #wunder2 #nablacosmetics @wunder2cosmetics #nablacosmetics ⠀U nás sa vo výbere darčekov nestratíš 🎁 Mrkni na náš web. V sprievodcovi nájdeš nami otestované tipy aj s videami top výberov🌲⠀⠀
⠀⠀
🌲www.stayunique.sk⠀⠀⠀
🌲www.stayunique.cz⠀⠀⠀
⠀⠀
FOR @stayunique_skcz⠀⠀
♥️Photo @jakubecmichal⠀⠀
♥️Retouch @nikol.l.tolkin⠀⠀
⠀
⠀⠀
#stayuniquesk #darky #darčeky #vianoce2019 #vanoce2019 #christmas #rýchledodanie #makeup #licenie #liceni #motd #eyeshadowpalette #nablacosmetics #bodyography #wunder2cosmeticsU nás sa vo výbere darčekov nestratíš 🎁 Mrkni na náš web.V sprievodcovi nájdeš nami otestované tipy aj s videami top výberov🌲⠀
⠀
🌲www.stayunique.sk⠀⠀
🌲www.stayunique.cz⠀⠀
⠀
FOR @stayunique_skcz⠀
♥️Photo @jakubecmichal⠀
♥️Retouch @nikol.l.tolkin⠀
♥️Makeup @duffismakeup⠀
♥️Model @dominika.cc⠀
⠀
#stayuniquesk #darky #darčeky #vianoce2019 #vanoce2019 #christmas #rýchledodanie #makeup #licenie #liceniMaličkosti, ktoré vždy potešia 🎁
Mrkni na náš web na nami otestované zaručene top tipy a vyber pre seba nebo svojich blízkych. 🌲⠀
⠀
🌲www.stayunique.sk⠀⠀
🌲www.stayunique.cz⠀⠀
⠀
♥️Photo @jakubecmichal
♥️Retouch @nikol.t.lokin ⠀ ⠀
#stayuniquesk #vianoce2019 #vanoce2019 #christmas #rychledodanie #darceky #makeup #licenie #liceni #malickosticopotesiLook, s ktorým jednoducho zažiariš🤩 Video na toto líčenie nájdeš aj na našom youtube😍
www.staynique.sk / www.stayunique.cz

Makeup Obsession Be Obsessed With Palette
Bodyography Glitter Pigment - Stellar
Wunder2 Super Stay Liquid Liner
Nabla Velvetline Lip Pencil - Body Language
Makeup Obsession x Belle Jorden Lip Kit

#mua #motd #makeup #stayuniquesk #stayuniquecz #inspo #liner #glam #makeuplook❤SÚŤAŽ❤
VYHRAJ samoopaľovaciu penu na telo od značky Eco by Sonya v hodnote 36€ ❤❤
Produkty od tejto značky spomenula aj naša Evka vo videu s jej tipmi na vianočné darčeky, tak si ho utekaj pozrieť a inšpirovať sa 🙂
PODMIENKY:
✔️- Daj „LIKE“ tomuto príspevku a našej stránke
✔️- KOMENTUJ - napíš nám, či používaš produkty na samoopaľovanie a „OZNAČ“ jednu kamarátku, ktorá vďaka Tebe vyhrá milé prekvapenie
LOSOVANIE ✔️Výherkyňu vylosujeme v pondelok 25.11.2019 po 11,00 hod. a uverejníme v komentári aj na stories ****************************
www.stayunique.sk | 
www.stayunique.cz |
#stayuniqueskcz #sutaz
#giveaway #ecotan #ecobysonyaDarčeky ? Je čas napísať Ježiškovi #makeupmusthaves🙏🌲
⠀
Mrkni na náš web na nami otestované zaručené #makeupmusthave top tipy a vyber pre seba nebo svojich blízkych. 🌲
⠀
🌲www.stayunique.sk⠀
🌲www.stayunique.cz⠀

FOR @stayunique_skcz
♥️Photo @jakubecmichal
♥️Makeup & Hair @duffismakeup
♥️Model @dominika.cc
❤Retouch @nikol.t.lokin

#stayuniquesk #vianoce2019 #vanoce2019 #christmas #rychledodanie #darceky #makeup #licenie #liceni#naturalmakeup #stayuniqueskcz #stayunique_skcz100% zdravé opálenie 🙏👌 Tieto dva bestsellery odporúčame všetkými desiatimi.⠀
www.stayunique.sk ⠀
www.stayunique.cz⠀
⠀
📷 by @stayunique_skcz⠀
⠀
📍Face Tan Water 📍⠀
Samoopaľovacia voda na tvár. Používa sa ako tonikum. Opaľuje postupne a krásne zjednotí tón pleti. Obsahuje mix liečivých ingrediencií a kyselinu hyalurónovú. Silno hydratuje, má hojivé a antioxidačné účinky. Chráni pleť pred voľnými radikály. Mastnej pleti, ktorá má na tvár problém nájsť vhodný produkt na opaľovanie pomáha znižovať tvorbu mazu 👌⠀
⠀
📍Samoopaľovacia dark voda Hempitan 📍⠀
Víťaz prestížnej Beauty Awards 2019. Famózne #vegan zloženie, opálí do krásneho bronzu, nemastí a rýchlo sa vstrebáva.⠀
⠀
#stayuniqueskcz #ecotan #samoopalovanie #selftan #veganbeauty #zdravakrasa #musthave #vanoce2019 #vianoce2019 #tipynadarceky #tipnadarekSOFT GLAM inšpirácia ♥️🌞⠀
www.stayunique.sk⠀
www.stayunique.cz⠀
⠀
📷 by @stayunique_skcz⠀
Makeup @duffismakeup Stayunique Makeup Artist⠀
⠀
OČI
⠀
Makeup Obsession Love is Drug Palette
⠀
Makeup Revolution Eye Glisten ⠀ ⠀
TVÁR
⠀
Makeup Obsession Prime & Bake Baking Oil ⠀
Wunder2 Last & Foundation ⠀
Makeup Revolution Conceal & Hydrate Concealer – C3 ⠀
Bodyography Silk Cream Foundation Refill ⠀
Makeup Revolution Conceal & Fix Powder- Light Yellow ⠀
Revolution Pro Tightening & Brightening Concealer – Ivory ⠀
Revolution Pro Skin Finish – Luminiscence Highligter
⠀
Revolution Pro Sculpt & Glow- Savanna Nights ⠀
Makeup Revolution Re-loaded Blush – Peach Bliss ⠀ ⠀
OBOČIE
⠀
Revolution pro Micro Brow Pencil – Dark Brown ⠀ ⠀
PERY
⠀
Revolution pro Sugar Lip Scrub ⠀
Revolution Pro New Neutrals Lipstick – Stripped ⠀

#stayuniqueskcz #softglam #motd #makemaniak #makeupinspiration