Můj košík:

0 ks - 0,00 Kč
V košíku nemáte žádné produkty.

0

StayUnique.skStayUnique.cz

Informační systém osobních údajů je zaregistrován na Úřadu pro ochranu osobních údajů SR
Provozovatel internetového obchodu StayUnique s.r.o. tímto prohlašuje, že s osobními údaji svých zákazníků, získanými registrací při vytváření zákaznického účtu a přihlášení k odběru e-mailového Zpravodaje novinek, nakládá ve smyslu  platného zákona o ochraně osobních údajů a v souladu s evpropským nařízením o ochraně osobních údajů GDPR (General Data Protection Regulation).

Výňatek z Obchodních podmínek internetového obchodu www.stayunique.cz

 

Článek XI.
Ochrana osobních údajů 

 

  1. Osobní údaje jsou zpracované v souladu se zákonem č. 18/2018 Z. z. o ochraně osobních údajů ve znění pozdějších předpisů.
  2. Provozovatel neposkytuje osobní údaje kupujícího třetí osobě, mimo zvolené přepravní společnosti která zabezpečuje doručení zboží nebo služeb, nebo státním orgánům v případe kontroly, případně sprostředkovateli a to na základe vzájemné smlouvy uzavřené podle Zákona č. 18/2018 Z.z.
  3. Provozovatel je povinný zabezpečit osobní údaje před jejich zpřístupněním neoprávněným osobám, přijetím vhodných technických a organizačných opatření. Rovněž všichni zaměstnanci provozovatele jsou povinni dodržovat mlčenlivost ve vztahu k osobním údajům.
  4. Dotknutá osoba má práva vymezená ve smysle ust. § 19 a nasl. Zákona č. 18/2018 Z.z. o ochraně osobních údajů ve znění platných novel a to konkrétně: 

a)     právo na informace, které jsou plněny obchodnými podmínkami,
b)     právo požadovat přístup k osobním údajům týkajících se dotknuté osoby - § 21 Zákona spočívá ve Vašem právu dožadovat se jakým způsobem a na jaké účely sú Vaše údaje zpracované, tento požadavek můžete adresovat na kontaktní e-mail.,
c)     právo na opravu osobních údajů - § 22 Zákona Vám umožňuje opravit osobní údaje pokud jsou neaktuální,
d)     právo na vymazaní osobních údajů - § 23 Zákona využijete v případe pokud nemáte zájem, aby provozovatel dále zpracovával osobní údaje,
e)     právo na omezení zpracování osobních údajů - § 24 Zákona uplatníte v případe pokud se domníváte, že osobní údaje byly zpracované v rozpore so zákonem,
f)      právo odmítnout zpracování osobních údajů - § 27 Zákona,
g)     právo na přenosnost osobních údajů,
h)     právo podat podnět na dozorný orgán ve vztahu ke zpracovaným osobním údajům. 

  1. Provozovatel od kupujícího získává následovné osobní údaje: titul, jméno, příjmení, adresa, adresa na doručení, fakturační adresa, telefonní číslo, e-mailová adresa, datum narození, které jsou zpracované za účelem korektního vybavení Vaší objednávky. Tyto osobní údaje sú uchovávané po dobu 10 roků pro účely archivace.

  2. V rámci vybavení objednávky dochází ke zpracování osobních údajů za účelem vystavení faktur, vystavení skladových (dodacích) listů, zabezpečení dopravy a účtování v účetnictví.
  1. Provozovatel pověřil zprostředkovatele, který je provozovatelem internetového portálu heureka.sk so službou „Overené zákazníkmi“, společnost Heureka Shopping, s.r.o. so sídlem Karolínksa 650/1, 186 00 Praha, IČO: 02387727, aby z pověření provozovatele e-shopu zpracovala jednorázově osobní údaje v rozsahu jméno, příjmení, e-mail a informace o objednaném zboží za účelem hodnocení kvality nákupu. Pro účely tohoto hodnocení zašle zprostředkovatel jednorázový e-mail kupujícímu s možností hodnocení.
  1. Tyto stránky zaznamenávají vaši IP adresu, informace o čase kolik času strávíte prohlížením těchto stránek a informaci o tom z jakých stránek k nám přicházíte. Cookies sú textové soubory, které jsou ukládané ve vašem počítači a používají se i na měření návštěvnosti stránky a přizpůsobení zobrazení stránek a díky těmto souborům Vám dokážeme poskytovat kvalitnější služby. Proto tyto soubory vnímáme jako náš oprávněný zájem. Některé soubory cookies jsou soubory třetích stran, např. Youtube, Google a podobně.
  1. Soubory cookies si môžete kdykoliv vymazat nebo jejich sbírání nastavit přímo v nastaveních internetového prohlížeče. Pokud chcete odmítnout sbírání souborů cookies nastavte si to ve svém internetovém prohlížeči.
  1. Pokud kupující souhlasil so zpracováním osobních údajů v e-shope na účely e-mailového marketingu, souhlasil so zasíláním e-mailových zpráv na kontaktní e-mailovou adresu.

  2. Osobní údaje pro e-mailové marketingové účely v rozsahu jméno a příjmení, e-mailová adresa sú poskytnuté na dobu pěti roků. Tyto osobní údaje nejsou poskytované třetím stranám.

  3. Svůj souhlas může kupující kdykoliv odvolat zasláním „Odvolání souhlasu ze zpracováním osobních údajů“. Odhlášení je možné i prostřednictvím odškrtnutím políčka v uživatelském účtu uživatele (pokud kupující požádal o vytvoření uživatelského účtu). Z naší strany Vámi poskytnuté osobní údaje už nebudeme používat na účely e-mailového marketingu.

 

 

Poštovné od 79 Kč   //    Doprava ZDARMA při nákupu nad 2500 Kč    //    Doručení do 24-48 hodín

Aj Ty už prahneš po slnku ? FACE TAN water je unikátny produkt na tvár pre postupné 100 % zdravé opálenie. Dodá farbu a navyše pestuje pokožku.⠀
www.stayunique.sk // .cz⠀
⠀⠀
📍postupné opálenie pleti⠀⠀
📍obsahuje kyselinu hyalurónovú⠀⠀
📍vyrovnáva tón pleti a rozjasňuje ju⠀⠀
📍neupcháva póry⠀⠀
📍unikátne zloženie, via na webe⠀
⠀⠀
📍EcoTan patrí k lídrom v samoopaľovaní. Austrálska značka, ktorá sa pýši certifikovanou, najprísnejšou kvalitou a je 100% organická.⠀⠀
⠀⠀
♥️For @stayunique_skcz⠀
Photo by @jakubecmichal
⠀
⠀
#stayuniqueskcz #ecotan #ecobysonya #veganbeauty #selftan #organic #crueltyfree #slovak #czechInspo s Ardell 3D Faux Mink Lashes 860, ktoré dokonale zvyraznia každý Cat eye look, aj tento podarený od @paulina_alaiev 👌

8.59€ // 219Kč na www.stayunique.sk //.cz⠀

Tie z nás čo ešte neovládly lepenie mihalnic máme aspoň čas trénovať 😂 
#stayuniqueskcz #eshop  #ardellbeauty #ardelllashes #falselashes #cateyelookWunder2 Last Foundation, stále ste mu verné a vraciate sa k nemu 👌♥️ ako @paulawwolf 🙏👍
www.stayunique.sk // .cz⠀
⠀
Držiak, čo podrží naše líčenie v každej situácii. Vysoké krytie, stredné krytie, prirodzený vzhľad, všetko je s ním možné. A vždy drží. ⠀
⠀
#stayuniqueskcz #wunder2 #wunder2lastfoundation
#longlastingmakeup #crueltyfree #flawlessface #mymakeuproutine
#mua #makeupmusthaveNABLA Secret Palette ponúka nespočetné množstvo možností. Inšpirácia od ♥️ @lavieencosmetiques , páči sa aj Tebe ?👍⠀
Nabla na www.stayunique.sk // .cz⠀
⠀
#stayuniqueskcz #nabla #secretpalette #besteyeshadows #originalproducts #nablacosmetics #veganbeautySÚŤAŽ 📍Vyhraj produkty v hodnote 50€⠀
⠀
♦️Podmienky pre SK aj CZ:⠀
1. Daj SPRING FRESH LOOK 💐 celý tutoriál našej Katky nájdeš na našom Youtube.⠀ ♥️ Produkty @stayunique_skcz⠀
Makeup Obsession x Rady – Daydream ⠀
Bodyography Glitter Pigment – Sparkler ⠀
Ardell All the Wispies ⠀
Wunder2 Super Stay Liner – Essential Brown ⠀
Nabla Magic Pencil – Nude ⠀
Nabla Brow Divine Pencil – Neptune ⠀
Nabla Dreamy Matte Lipstick – Vanilla Queen ⠀
Wunder2 Wunderkiss Satin Lip Oil⠀
⠀
Video by @stayunique_skcz
Mua Stayunique @duffismakeup
⠀
#stayuniqueskcz #springlook #freshmakeup #greeneyes #makeupideas #inspiration #mua #makeup #licenieociNabla Poison Garden Palette. Čo dodať, Nabla tiene jednoducho vie a radí sa medzi to najlepšie na trhu. 
#vegan #crueltyfree #bestseller💕 
www.stayunique.sk // .cz

#stayuniqzeskcz #nablacosmetics #poisongardenpalette #eyeshadows #makeup #licenie #liceni #palettesCelebritná MUA @eosborne_makeup 👌 miluje EX1 #invisiwearliquidfoundation. 15.95€ // 410 Kč

Jej look pre #nicolescherzinger 💕 s dokonale padnúcim odtieňom 8.0⠀
EX1 Mineral Crushed Foundation 16,45€ //423 Kč 💯👌⠀
www.stayunique.sk // .cz⠀
⠀
♦️Bleskové zjednotenie pleti bez záťaže. Ideálny na aktuálne „domáce“ líčenie. Odporúčame ho najmä ženám s normálnou, zmiešanou až mastnou pleťou. Makeup sa po cca 15 minútach prepojí s pokožkou a pocit „prudrovosti“ zmizne.⠀
⠀
Zjednotí, ale na pleti stále jemný a dovolí jej dýchať. Obsahuje antibakteriálne čiastočky a antioxidatny. Jednoducho make-up zapracujte do pleti pomocou štetca v tenkých vrstvách až do požadovaného krytia. ⠀
⠀
⠀
📍absorbuje nadbytočný maz z pleti⠀
📍vrstviteľný bez pocitu nánosu⠀
📍klinicky a dermatologicky testovaný⠀
📍nekomedogénny,neupcháva póry⠀
📍bez talku, bizmutu⠀
📍bez parabénov , bez parfemácie, olejov⠀
📍vegan, cruelty free⠀
⠀
#stayuniqueskcz #ex1cosmetics #ex1mineralfoundation #daytimemakeup #veganbeauty #licenie #liceni #mua #wakeupandmakeupĎaľší OMG glam look od našej ambassador 👌 @janahrmi , v ktorom použila EX1 Blusher lícenky a EX1 Beauty Egg hubku na makeup ♥️🤗⠀ EX1 cosmetics na www.stayunique.sk / .cz

#stayuniqueskcz #ex1cosmetics
#ex1blushers #ex1beuutyegg #makeupsponge #veganbeauty ⠀
⠀
⠀NOVINKA na StayUnique😍
Tieto dokonalé riasy od Ardell Naked Lashes sú ultra prirodzené riasy, s ktorými nespravíte nikdy krok vedľa. Na očiach sú ľahké. Navyše vďaka priesvitnému pásiku ich môžte použiť aj bez linky🤩

Kúpiš na stayunique.sk / stayunique.cz💄 za skvelých 4,67€ / 119,00 Kč🤩

#stayuniquecz #stayuniquesk #ardell #lashes #falselashes #riasy #rasy #makeupFull Face Glam od našej Katky. Celý tutoriál s detailným postupom ako na to nájdeš na našom Youtube Stayunique Makeup Channel 🤩⠀
⠀
Produkty www.stayunqiue.sk/ .cz⠀
Nabla Close-up Concealer Cream Beige ⠀
Nabla Poison Garden Palette ⠀
Bodyography Glitter Pigment Get Down, Celestial ⠀
Wunder2 Super Stay Liner Essential Black ⠀
Revolution Skincare 5% ATP Serum ⠀
EX1 Invisiwear Liquid Foundation 2.0 ⠀
Bodyography Silk Cream Foundation Refill ⠀
Wunder2 Last & Foundation 10 Light ⠀
Makeup Revolution Conceal & Fix Powder Light Yellow ⠀
EX1 Pure Crushed Minerals 3.0 ⠀
Wunder2 Perfect Selfie Bronzing Veil ⠀
EX1 Blusher Jet Set Glow ⠀
Nabla Skin Glazing Ozone ⠀
Nabla Brow Divine Jupiter ⠀
Revolution pro Satin matte Lipstick Stripped ⠀
⠀
Photo by @stayunqiue_skcz⠀
MUA & Model @duffismakeup Stayunique Makeup Artist
⠀
#stayuniqueskcz #glamlook #makeupideas #motd💄 #wakeupandmakeup #mua #makeupartist #ex1cosmetics #nablacosmetisc #wunder2cosmetics #bodyographymakeupDoslova Wunderbrow gel. Zafarbí, zahustí a zafixuje v jednom kroku a Tvoje obočie sa nepohne celý deň 👌🙏⠀
www.stayunique.sk /.cz⠀

Ideálny pre tie z nás, čo nemáme obočie husté, nemá ideálny tvar, alebo mu chýbajú miesta k vyplneniu.

Video by @stayunique_skcz

#stayuniqueskcz #eyebrow #wunderbrow #eyebrowroutine #bestseller💕 #crueltyfree #makeupmusthave #licenie #liceni @wunder2cosmeticsO.M.G. look s dokonalou pleťovkou EX1 od makeupového kráľa @atila.jonas 🙏👌
Jeho talent nás nikdy neprestane baviť.🔥
⠀
EX1 Invisiwear Liquid Foundation „3.0”⠀
EX1 Delete Fluid Concealer ⠀
EX1 Blusher „Natural Flush”⠀
Bodyography Every Finish Powder⠀
PLH Beauty Lashes⠀
Makeup Addiction Holy Glow 2⠀
⠀
#stayuniqueskcz #flawlessmakeup #ex1cosmetics #veganbeauty #mua #makeupideasWunder2 Prime & Behold. Máme radi užitočné a jednoduché veci 👌Dokonalý podklad pod očné tiene, ktoré sa už nikdy nepohnú. O svoj makeup sa celý deň už nemusíš starať. www.stayunique.sk /.cz
⠀
Video by @stayunique_skcz⠀
⠀
#stayuniqueskcz #wunder2primebehold
#eyeshadowbase #primers #waterproofmakeup #longlastingmakeup #trvacnymakeup #mua #licenie #liceni #wakeupandmakeup ⠀
@wunder2cosmeticsTopseller, bestseller, všetkoseller a neskutočný -15% na všetko od Nabla s kódom Nabla15. Už iba dnes ♥️ ⠀
⠀
Aj tieto Nabla Futuristic Foundation novej generácie so zamatovým matnejším finišom, ktoré ocenia najmä tie z nás čo majú normálnu, zmiešanú až mastnú pleť. 👌⠀
⠀
www.stayunique.sk / .cz⠀
⠀
📷 by @stayunique_skcz⠀
#stayuniqueskcz #nabla #veganbeauty #makeupbestsellers #makeup #licenie #kozmetika #kosmetika #makeupHalo Eyes s lícenkami EX1 od našej Katky. Pre krásny look doma nepotrebujete milión produktov :o) Lícenky EX1 majú od vás mega ohlasy, tak ich smelo použite aj na oči. www.stayunique.sk /.cz⠀
⠀
Produkty @stayunique_skcz⠀
♦️OČI⠀
EX1 Blushers ⠀
Nabla Cutie Coral Palette ⠀
PLH Beauty – She´s a virgin ⠀
Nabla Brow Divine – Jupiter ⠀
⠀
♦️TVÁR⠀
EX1 Invisiwar Liquid Foundation – 2.0 Nabla Close-up Concealer  Light Ivory 
Nabla Close-up Baking & setting Powder ⠀
Wunder2 Perfect Selfie Bronzing Veil
Wunder2 caviar Illuminator ⠀
⠀
♦️PERY⠀
Nabla Velvetline – Touch Me ⠀
Wunder2 Satin Lip Oil⠀
⠀
Look and photo by :⠀
@duffismakeup Stayunique Makeup  Artist ⠀
⠀
#stayuniqueskcz #freshlook #haloeyes #ex1blusher #ex1cosmetics #wunder2cosmetics #nablacosmetics #mua #licenieoci