Můj košík:

0 ks - 0,00 Kč
V košíku nemáte žádné produkty.

0

StayUnique.skStayUnique.cz

Informační systém osobních údajů je zaregistrován na Úřadu pro ochranu osobních údajů SR
Provozovatel internetového obchodu StayUnique s.r.o. tímto prohlašuje, že s osobními údaji svých zákazníků, získanými registrací při vytváření zákaznického účtu a přihlášení k odběru e-mailového Zpravodaje novinek, nakládá ve smyslu  platného zákona o ochraně osobních údajů a v souladu s evpropským nařízením o ochraně osobních údajů GDPR (General Data Protection Regulation).

Výňatek z Obchodních podmínek internetového obchodu www.stayunique.cz

 

Článek XI.
Ochrana osobních údajů 

 

  1. Osobní údaje jsou zpracované v souladu se zákonem č. 18/2018 Z. z. o ochraně osobních údajů ve znění pozdějších předpisů.
  2. Provozovatel neposkytuje osobní údaje kupujícího třetí osobě, mimo zvolené přepravní společnosti která zabezpečuje doručení zboží nebo služeb, nebo státním orgánům v případe kontroly, případně sprostředkovateli a to na základe vzájemné smlouvy uzavřené podle Zákona č. 18/2018 Z.z.
  3. Provozovatel je povinný zabezpečit osobní údaje před jejich zpřístupněním neoprávněným osobám, přijetím vhodných technických a organizačných opatření. Rovněž všichni zaměstnanci provozovatele jsou povinni dodržovat mlčenlivost ve vztahu k osobním údajům.
  4. Dotknutá osoba má práva vymezená ve smysle ust. § 19 a nasl. Zákona č. 18/2018 Z.z. o ochraně osobních údajů ve znění platných novel a to konkrétně: 

a)     právo na informace, které jsou plněny obchodnými podmínkami,
b)     právo požadovat přístup k osobním údajům týkajících se dotknuté osoby - § 21 Zákona spočívá ve Vašem právu dožadovat se jakým způsobem a na jaké účely sú Vaše údaje zpracované, tento požadavek můžete adresovat na kontaktní e-mail.,
c)     právo na opravu osobních údajů - § 22 Zákona Vám umožňuje opravit osobní údaje pokud jsou neaktuální,
d)     právo na vymazaní osobních údajů - § 23 Zákona využijete v případe pokud nemáte zájem, aby provozovatel dále zpracovával osobní údaje,
e)     právo na omezení zpracování osobních údajů - § 24 Zákona uplatníte v případe pokud se domníváte, že osobní údaje byly zpracované v rozpore so zákonem,
f)      právo odmítnout zpracování osobních údajů - § 27 Zákona,
g)     právo na přenosnost osobních údajů,
h)     právo podat podnět na dozorný orgán ve vztahu ke zpracovaným osobním údajům. 

  1. Provozovatel od kupujícího získává následovné osobní údaje: titul, jméno, příjmení, adresa, adresa na doručení, fakturační adresa, telefonní číslo, e-mailová adresa, datum narození, které jsou zpracované za účelem korektního vybavení Vaší objednávky. Tyto osobní údaje sú uchovávané po dobu 10 roků pro účely archivace.

  2. V rámci vybavení objednávky dochází ke zpracování osobních údajů za účelem vystavení faktur, vystavení skladových (dodacích) listů, zabezpečení dopravy a účtování v účetnictví.
  1. Provozovatel pověřil zprostředkovatele, který je provozovatelem internetového portálu heureka.sk so službou „Overené zákazníkmi“, společnost Heureka Shopping, s.r.o. so sídlem Karolínksa 650/1, 186 00 Praha, IČO: 02387727, aby z pověření provozovatele e-shopu zpracovala jednorázově osobní údaje v rozsahu jméno, příjmení, e-mail a informace o objednaném zboží za účelem hodnocení kvality nákupu. Pro účely tohoto hodnocení zašle zprostředkovatel jednorázový e-mail kupujícímu s možností hodnocení.
  1. Tyto stránky zaznamenávají vaši IP adresu, informace o čase kolik času strávíte prohlížením těchto stránek a informaci o tom z jakých stránek k nám přicházíte. Cookies sú textové soubory, které jsou ukládané ve vašem počítači a používají se i na měření návštěvnosti stránky a přizpůsobení zobrazení stránek a díky těmto souborům Vám dokážeme poskytovat kvalitnější služby. Proto tyto soubory vnímáme jako náš oprávněný zájem. Některé soubory cookies jsou soubory třetích stran, např. Youtube, Google a podobně.
  1. Soubory cookies si môžete kdykoliv vymazat nebo jejich sbírání nastavit přímo v nastaveních internetového prohlížeče. Pokud chcete odmítnout sbírání souborů cookies nastavte si to ve svém internetovém prohlížeči.
  1. Pokud kupující souhlasil so zpracováním osobních údajů v e-shope na účely e-mailového marketingu, souhlasil so zasíláním e-mailových zpráv na kontaktní e-mailovou adresu.

  2. Osobní údaje pro e-mailové marketingové účely v rozsahu jméno a příjmení, e-mailová adresa sú poskytnuté na dobu pěti roků. Tyto osobní údaje nejsou poskytované třetím stranám.

  3. Svůj souhlas může kupující kdykoliv odvolat zasláním „Odvolání souhlasu ze zpracováním osobních údajů“. Odhlášení je možné i prostřednictvím odškrtnutím políčka v uživatelském účtu uživatele (pokud kupující požádal o vytvoření uživatelského účtu). Z naší strany Vámi poskytnuté osobní údaje už nebudeme používat na účely e-mailového marketingu.

 

 

Poštovné od 79 Kč   //    Doprava ZDARMA při nákupu nad 2500 Kč    //    Doručení do 24-48 hodín

Akcia na našom webe ! Všetko pre a o BIZNIS MAKE-UPE 🙏 Jeden z tipov našej Mua Katky je aj tento look na formálne akcie. Čo povieš ?⠀
⠀
📍TVÁR⠀
Wunder2 Last & Foundation – 10 Porcelain⠀
Nabla Close-up Concealer – Light Ivory⠀
Nabla Close-up Baking & Setting Powder⠀
Bodyography Sunsculpt Bronzer & Highlighter DUO ⠀
EX1 Blusher – Pretty In Peach⠀
⠀
📍OBOČIE⠀
Makeup Obsession Brow Pomade - Medium Brown⠀
⠀
📍OČI⠀
Bodyography Sunsculpt Bronzer & Highlighter Duo⠀
Nabla Major Pleasure Mascara⠀
Nabla Magic Pencil – Light Nude⠀
⠀
📍PERY⠀
Nabla Velvetline Lip Pencil – Red Lantern⠀
Nabla Dreamy Matte Liquid Lipstick - Rumours⠀
⠀
FOR @stayunique_skcz⠀
Photo : @jakubecmichal�⠀
Model: @dominika.cc⠀
Retouch: @nikol.t.lokin⠀
Makeup : @duffismakeup⠀
Hair: @lalihorvath_⠀
⠀
#stayunique_skcz #makeupideas #biznismakeup #redlips #flawlessface #nabla #wunder2 #ex1blusher #ex1cosmetics
⠀
⠀AKCIA -20%📍Váš bestseller v Top10  za 2019. Wunderbrow gel, ktorý podrží Tvoje obočie v každej situácii. Teraz ho nájdeš  za skvelú cenu v akcii Biznis makeup. Iba do 29.1.⠀
⠀
💄💄Akcia na našom webe ! Všetko pre a o BIZNIS MAKE-UPE 🙏 Jeden z tipov našej Mua Katky je aj tento look na formálne akcie. Čo povieš ?⠀
⠀
📍TVÁR⠀
Wunder2 Last & Foundation – 10 Porcelain⠀
Nabla Close-up Concealer – Light Ivory⠀
Nabla Close-up Baking & Setting Powder⠀
Bodyography Sunsculpt Bronzer & Highlighter DUO ⠀
EX1 Blusher – Pretty In Peach⠀
⠀
📍OBOČIE⠀
Makeup Obsession Brow Pomade - Medium Brown⠀
⠀
📍OČI⠀
Bodyography Sunsculpt Bronzer & Highlighter Duo⠀
Nabla Major Pleasure Mascara⠀
Nabla Magic Pencil – Light Nude⠀
⠀
📍PERY⠀
Nabla Velvetline Lip Pencil – Red Lantern⠀
Nabla Dreamy Matte Liquid Lipstick - Rumours⠀
⠀
FOR @stayunique_skcz⠀
Photo : @jakubecmichal
Model: @dominika.cc⠀
Retouch: @nikol.t.lokin⠀
Makeup : @duffismakeup⠀
Hair: @lalihorvath_⠀
⠀
#stayunique_skcz #makeupideas #biznismakeup #redlips #flawlessface #nabla #wunder2 #makeupobssesion #ex1blusher #ex1cosmetics @ex1cosmetics @wunder2cosmetics @nablacosmetics
⠀Wunder2 Perfect Selfie Bronzing Veil⠀
akcia -20% iva do 29.1.⠀
⠀
Do našej aktuálnej kampane Akcia na našom webe ! Všetko pre a o BIZNIS MAKE-UPE 🙏 kopec vecí v akcii 💋 Jeden z tipov našej Mua Katky je aj tento look na formálne akcie. Čo povieš ?⠀
⠀
📍TVÁR⠀
Wunder2 Last & Foundation – 10 Porcelain⠀
Nabla Close-up Concealer – Light Ivory⠀
Nabla Close-up Baking & Setting Powder⠀
Bodyography Sunsculpt Bronzer & Highlighter DUO ⠀
EX1 Blusher – Pretty In Peach⠀
⠀
📍OBOČIE⠀
Makeup Obsession Brow Pomade - Medium Brown⠀
⠀
📍OČI⠀
Bodyography Sunsculpt Bronzer & Highlighter Duo⠀
Nabla Major Pleasure Mascara⠀
Nabla Magic Pencil – Light Nude⠀
⠀
📍PERY⠀
Nabla Velvetline Lip Pencil – Red Lantern⠀
Nabla Dreamy Matte Liquid Lipstick - Rumours⠀
⠀
FOR @stayunique_skcz⠀
Photo : @jakubecmichal�⠀
Model: @dominika.cc⠀
Retouch: @nikol.t.lokin⠀
Makeup : @duffismakeup⠀
Hair: @lalihorvath_⠀
⠀
#stayunique_skcz #makeupideas #biznismakup #makeupdoprace #redlips #flawlessface #nablacosmetics #bodyography #makeupobssesion #wunder2lastandfoundation
#ex1blusher
@ex1cosmetics @wunder2cosmetics @nablacosmetics
⠀Nabla Dreamy Matte Liquid Lipstick⠀
14.90€ // 383 Kč www.stayunique.sk // .cz⠀
⠀
Ex1 Invisiwear Foundation 15.95€ // 410Kč. www.stayunique.sk // .cz⠀
⠀
Dokonalá shoda s Tvojou pleťou. Prirodzený, necítiš ho, pleť vyzerá sviežo......to sú slová, ktoré najčastejšie vidíme v recenziách po celom svete. ⠀
Tu testuje krásna @makeupby_ellie ♥️👌🔥 odtieň 6.0⠀
⠀
⠀
#stayunique_skcz #ex1invisiwearfoundation #ex1cosmetics #makeupgoals #veganbeuaty #flawlesface #naturalmakeupLícenky od EX1 sú nie náhodou obľúbencami celebrít a ich make-up artistov pre predstavenia na červenom koberci. 4 dokonalé odtiene svedčia každému tónu pleti. Saténový finiš zabezpečí, že pleti dodajú zdravý a prirodzený lesk. Každý odtieň sa dá použiť aj na oči pre trendy jednoduchý monichromatický look #vegan #crueltyfree⠀
⠀
www.stayunique.sk // .cz⠀
⠀
#stayunique_skcz #stayuniqzeskcz #ex1cosmetics #ex1blusher #veganbeauty #blush #musthavemakeup #healthylook #celebrityglamourNabla Dreamy Creamy Lisptick v dokonalom odtieni My rules 14.90€ // 393 Kč⠀
www.stayunique.sk // .cz⠀
⠀
📷 by @claremacmua⠀
⠀
#stayuniqueskcz #nablalipstick
#veganbeauty #nudelips
#glamlook #dressmyface #lipstick #mua #motd💄 #makeupartist #licenie #liceni⠀
⠀Zamilujte si aj Vy dokonalú maslovú textúru tohto púdrového kontúrovacieho dua zo zlatej kolekcie Revolution Pro. 10.99€ // 279 Kč⠀
⠀
Tieto dua v troch prevedeniach naozaj odporúčame. Odtiene sú krásne volené, kvalita vysoká a cena k tejto kvalite úžasná.⠀ 📷 by @stayunique_skcz
⠀
#stayunique_skcz #contouring #contourpalette #revolutionpro #makeup #licenie #liceni #mua #motd💄 #makeupmaniakNOVINKA EX1 Delete Fluid Concealer  13,45 €// 346 Kč 👌 Sme radi, že tento korektor sa vám tak moc páči 💋♥️ www.stayunique.sk // .cz
⠀
Všetky nedokonalosti prekryje len za pár sekúnd. Obsahuje až 25% čistých pigmentov. Práve to z neho robí jeden z najviac krycích korektorov na trhu. Pár ťahmi tak jednoducho prekryjete stopy po akné, nedokonalosti, jazvičky. Navyše korektor neoxiduje, nezalieza do vrások a na pleti nepôsobí ťažko.  #vegan #crueltyfree 🙏♥️⠀
⠀
BENEFITY:⠀
📍 Maximálne plné krytie vďaka obsahu 25% čistých pigmentov⠀
📍 Obsahuje vitamín E, ktorý je skvelým antioxidantom.⠀
📍Obal má posuvné dno, takže umožní úplné spotrebovanie produktu.⠀
📍 klinicky a dermatologicky testovaný⠀
📍nekomedogénny = neupcháva póry⠀
📍Bez olejov, parabénov a parfemácie⠀
⠀
⠀
🔥🔥 Korektor patrí medzi favoritov: Margot Robbie, Emma Stone, Paris Jackson, Hailey Bieber and Nicole Scherzinger.⠀
⠀
#stayuniqueskcz #ex1cosmetics #ex1deletefluidconcealer #veganbeauty #bestconcealer #makeup #makeupmusthave
#mua #motd💄 #makeupmaniac⠀AKCIA na NOVINKU EX1 The Beauty Egg teraz v akcii z 16.45€ na 12.99€ // z 423 Kč na 338 Kč 👌♥️⠀
⠀
Už nikdy neporiadok ! Štýlové vajíčko je praktický, kompaktný, vetraný a hygienický domov pre Tvoju hubku. ⠀ ⠀
Hubka je neskutočne mäkučká z vysoko kvalitného materiálu a neobsahuje latex. Po navlhčení strojnásobí objem a je pripravená na aplikáciu makeupu. Za nás sľape na päty preslávenému originálu. 😉
⠀ ⠀
#stayuniqueskcz #ex1cosmetics #cleanup #bootthebacteria #beautyhack #newbeautyhack #thebeautyegg
⠀GLAM DIVA ? Akcia už iba dnes 💋⠀
Pozrite sa na náš web www.stayunique.sk / www.stayunique.cz , kde nájdete sprievodcu štýlom glam divy. ⠀⠀
⠀⠀
📍 PLEŤ⠀⠀
Nabla Close- up Futuristic Foundation – L30⠀⠀
Nabla Close-up Concealer – Ivory⠀⠀
Wunder2 Perfect Selfie HD Photo Finishing Powder⠀⠀
Bodyography Sunsculpt Bronzer & Highlighter DUO⠀⠀
EX1 Blusher – Natural Flush⠀⠀
Makeup Addiction Holy Glow Vol. 1 ⠀⠀
⠀⠀
📍OBOČIE⠀⠀
Nabla Brow Divine Pencil- Jupiter⠀⠀
Sigma Eyeshadow Base Primer – Sorbet ⠀⠀
⠀⠀
📍OČI⠀⠀
Nabla Cutie Palette⠀⠀
Wunder2 Super Stay Liner – Essential Black⠀⠀
Nabla Magic Pencil – Nude⠀⠀
Estyle Mascara Volume Waterproof ⠀⠀
⠀⠀
📍PERY⠀⠀
Nabla Velvetline Lip Pencil – Red LanternNabla Dreamy Creamy Liquid Lipstick – Vicious⠀⠀
⠀⠀
Photo : @jakubecmichal⠀⠀
Model: @dominika.cc⠀⠀
Retouch: @nikol.t.lokin⠀⠀
Makeup : @duffismakeup⠀⠀
Hair: @lalihorvath_⠀⠀
⠀⠀
#makeup #glam #redlips #stayuniquesk⠀⠀
#glammakeup #mua @ex1cosmetics⠀⠀
@wunder2cosmetics @nablacosmeticsGLAM DIVA ? Pozrite sa na náš web www.stayunique.sk / www.stayunique.cz , kde nájdete sprievodcu štýlom glam divy. Akcia už iba do zajtra 17.1. 😉😍 ⠀⠀
⠀
⠀
📍OBOČIE⠀
Wunder2 WUNDERBROW Fiber Biller Black / Brown⠀
⠀
📍OČI⠀
Wunder2 Prime & Behold⠀
Nabla Secret Palette⠀
Wunder2 Super Stay Liner Essential Brown⠀
Wunder2 WUNDEREXTENSIONS Curl Mascara⠀
Ardell Individual Lashes⠀
⠀
📍PERY⠀
Wunder2 WUNDERKISS Lip Gloss Nude⠀
Wunder2 WUNDERKISS Lip Gloss Pencil Nude⠀
⠀
📍TVÁR⠀
EX1 Invisiwear Foundation  2.0 , 6.0⠀
Wunder2 Last & Foundation Concealer Light⠀
Nabla Close-up Bakign & Setting Powder⠀
Wunder2 Perfect Selfie Bronzing Veil ⠀
Wunder2 Caviar Illuminator Gold Sands⠀
EX1 Blusher Pretty in Peach ⠀
⠀
⠀
📷Photo : @jakubecmichal�⠀
♥️Model: @dominika.cc⠀
♥️Retouch: @nikol.t.lokin⠀
♥️Makeup : @duffismakeup⠀
♥️Hair: @lalihorvath_⠀
⠀
#stayuniqueskcz #smokeyglam #motd #licenienaples #plesoveliceni #makeupideas #slovakia #mua #ex1cosmetics #wunder2cosmetics #nablacosmetics #bodyographyChcete byť aj Vy Glam diva? Pozrite sa na náš web www.stayunique.sk / www.stayunique.cz , kde nájdete sprievodcu štýlom glam divy😉😍 ⠀
⠀
📌 PLEŤ⠀
Nabla Close- up Futuristic Foundation – L30⠀
Nabla Close-up Concealer – Ivory⠀
Wunder2 Perfect Selfie HD Photo Finishing Powder⠀
Bodyography Sunsculpt Bronzer & Highlighter DUO⠀
EX1 Blusher – Natural Flush⠀
Makeup Addiction Holy Glow Vol. 1 ⠀
⠀
📌OBOČIE⠀
Nabla Brow Divine Pencil- Jupiter⠀
Sigma Eyeshadow Base Primer – Sorbet ⠀
⠀
📌OČI⠀
Nabla Cutie Palette⠀
Wunder2 Super Stay Liner – Essential Black⠀
Nabla Magic Pencil – Nude⠀
Estyle Mascara Volume Waterproof ⠀
⠀
📌PERY⠀
Nabla Velvetline Lip Pencil – Red Lantern⠀
Nabla Dreamy Creamy Liquid Lipstick – Vicious⠀
⠀
Photo : @jakubecmichal⠀
Model: @dominika.cc⠀
Retouch: @nikol.t.lokin⠀
Makeup : @duffismakeup⠀
Hair: @lalihorvath_⠀
⠀
#makeup #glam #redlips #stayuniquesk⠀
#glammakeup #mua @ex1cosmetics⠀
@wunder2cosmetics @nablacosmetics💄 Akcia Sprievodca štýlom GLAM DIVA beží ešte do 17.1. Takéto dymovky oživené zlatou sú vždy dobrá volba. Najviac vynikbú na modroočkách 😉⠀
⠀
www.stayunique.sk // .cz⠀
⠀
📍OBOČIE⠀
Wunder2 WUNDERBROW Fiber Biller Black / Brown⠀
⠀
📍OČI⠀
Wunder2 Prime & Behold⠀
Nabla Secret Palette⠀
Wunder2 Super Stay Liner Essential Brown⠀
Wunder2 WUNDEREXTENSIONS Curl Mascara⠀
Ardell Individual Lashes⠀
⠀
📍PERY⠀
Wunder2 WUNDERKISS Lip Gloss Nude⠀
Wunder2 WUNDERKISS Lip Gloss Pencil Nude⠀
⠀
📍TVÁR⠀
EX1 Invisiwear Foundation  2.0 , 6.0⠀
Wunder2 Last & Foundation Concealer Light⠀
Nabla Close-up Bakign & Setting Powder⠀
Wunder2 Perfect Selfie Bronzing Veil ⠀
Wunder2 Caviar Illuminator Gold Sands⠀
EX1 Blusher Pretty in Peach ⠀
⠀
⠀
📷Photo : @jakubecmichal�⠀
♥️Model: @dominika.cc⠀
♥️Retouch: @nikol.t.lokin⠀
♥️Makeup : @duffismakeup⠀
♥️Hair: @lalihorvath_⠀
⠀
#stayuniqueskcz #makeupideas  #smokeyglam #ex1invisiwearfoundationSvieža pleť a dymovky v zlatých tónoch. Čo povieš ?💋💄
⠀
www.stayunique.sk // .cz⠀
akcia GLAM DIVA beží do 17.1.⠀
⠀
📍OBOČIE⠀
Wunder2 WUNDERBROW Fiber Biller Black Brown⠀
⠀
📍OČI⠀
Wunder2 Prime & Behold⠀
Nabla Secret Palette⠀
Wunder2 Super Stay Liner Essential Brown⠀
Wunder2 Curl Mascara⠀
Ardell Individual Lashes⠀
⠀
📍PERY⠀
Wunder2 WUNDERKISS Lip Gloss Nude⠀
Wunder2 WUNDERKISS Lip Gloss Pencil Nude⠀
⠀
📍TVÁR⠀
EX1 Invisiwear Foundation  2.0 , 6.0⠀
Wunder2 Last & Foundation Concealer Light⠀
Nabla Close-up Bakign & Setting Powder⠀
Wunder2 Perfect Selfie Bronzing Veil Wunder2 Caviar Illuminator Gold Sands⠀
EX1 Blusher Pretty in Peach ⠀
⠀
⠀
📷Photo : @jakubecmichal�⠀
♥️Model: @dominika.cc⠀
♥️Retouch: @nikol.t.lokin⠀
♥️Makeup : @duffismakeup⠀
♥️Hair: @lalihorvath_⠀
⠀
#stayuniqueskcz #smokeyglam #dressyourface #makeupideas #mua #ex1invisiwearfoundation #wunder2 #makeuojunkie #makeupandwakeup @ex1cosmetics @wunder2cosmetics @nablacosmeticsDymovky sú karta istoty na každú spoločenskú udalosť. Oživ ich zlatou a budeš vždy in. ⠀
⠀
www.stayunique.sk // .cz⠀
akcia GLAM DIVA do 17.1.
⠀
📍OBOČIE⠀
Wunder2 WUNDERBROW Fiber Biller Black / Brown⠀
⠀
📍OČI⠀
Wunder2 Prime & Behold⠀
Nabla Secret Palette⠀
Wunder2 Super Stay Liner Essential Brown⠀
Wunder2 WUNDEREXTENSIONS Curl Mascara⠀
Ardell Individual Lashes⠀
⠀
📍PERY⠀
Wunder2 WUNDERKISS Lip Gloss Nude⠀
Wunder2 WUNDERKISS Lip Gloss Pencil Nude⠀
⠀
📍TVÁR⠀
EX1 Invisiwear Foundation  2.0 , 6.0⠀
Wunder2 Last & Foundation Concealer Light⠀
Nabla Close-up Bakign & Setting Powder⠀
Wunder2 Perfect Selfie Bronzing Veil Wunder2 Caviar Illuminator Gold Sands⠀
EX1 Blusher Pretty in Peach ⠀
⠀
⠀
📷Photo : @jakubecmichal�⠀
♥️Model: @dominika.cc⠀
♥️Retouch: @nikol.t.lokin⠀
♥️Makeup : @duffismakeup⠀
♥️Hair: @lalihorvath_⠀
⠀
#stayuniqueskcz #smokeyglam #makeupideas #dressyourface #glamdivamakeup #mua #mord #ex1cosmetics #wunder2cosmetics #nablacosmetics #bodyography @ex1cosmetics @wunder2cosmetics @nablacosmetics💄 Akcia do 17.1. všetko pre štýl GLAM DIVA. Napríklad pre tento jemný nadčasový a vždy trendy glam look.⠀
⠀
PRODUKTY⠀
www.stayunique.sk⠀
www.stayunique.cz⠀
⠀
📍TVÁR⠀
Bodyography Natural Finish Foundation – 100⠀
Nabla Close-up Futuristic Foundation – D20 na kontúry⠀
Bodyography Skin Perfecter Concealer – 410⠀
Wunder2 Perfect Selfie HD Photo Finishing Powder⠀
Revolution Pro Skin Finish – Opalescent ⠀
⠀
📍OBOČIE⠀
Bodyography Essential Brow Trio⠀
⠀
📍OČI⠀
Bodyography Sunsculpt Bronzer & Highlighter DUO⠀
Revolution Pro Sculpt & Glow – Savanna Nights⠀
Nabla Magic Pencil – Nude⠀
Estyle Mascara Volume Waterproof ⠀
⠀
📍PERY⠀
Nabla Velvetline Lip Pencil – Jolie⠀
Nabla Soft Touch Lipstick - Chloe⠀
Wunder2 WUNDERKISS  Lip Gloss – Rose⠀
⠀
📷Photo : @jakubecmichal�⠀
💄Model: @dominika.cc⠀
💄Retouch: @nikol.t.lokin⠀
💄Makeup : @duffismakeup⠀
💄Hair: @lalihorvath_⠀
⠀
#stayuniqueskcz #makeupideas #softglam #jemnelicenie #licenienaples #liceninaples #nudelips #motd #glamlook #makeupartist #dressyourface
⠀
⠀💄 Sprievodca štýlom GLAM DIVA akcia do 17.1. Ak preferuješ jemnosť a jednoduchosť, čo tak tento jemný sofistikovaný glam s fokusom na pleť ? V akcii navyše nájdeš tipy na kombinácie produktov a kopec obľúbencov v akcii.
⠀
PRODUKTY⠀
www.stayunique.sk⠀
www.stayunique.cz⠀
⠀
📍TVÁR⠀
Bodyography Natural Finish Foundation – 100⠀
Nabla Close-up Futuristic Foundation – D20 na kontúry⠀
Bodyography Skin Perfecter Concealer – 410⠀
Wunder2 Perfect Selfie HD Photo Finishing Powder⠀
Revolution Pro Skin Finish – Opalescent ⠀
⠀
📍OBOČIE⠀
Bodyography Essential Brow Trio⠀
⠀
📍OČI⠀
Bodyography Sunsculpt Bronzer & Highlighter DUO⠀
Revolution Pro Sculpt & Glow – Savanna Nights⠀
Nabla Magic Pencil – Nude⠀
Estyle Mascara Volume Waterproof ⠀
⠀
📍PERY⠀
Nabla Velvetline Lip Pencil – Jolie⠀
Nabla Soft Touch Lipstick - Chloe⠀
Wunder2 WUNDERKISS  Lip Gloss – Rose⠀
⠀
📷Photo : @jakubecmichal�⠀
💄Model: @dominika.cc⠀
💄Retouch: @nikol.t.lokin⠀
💄Makeup : @duffismakeup⠀
💄Hair: @lalihorvath_⠀
⠀
#stayuniqueskcz #makeupideas #softglam #jemnymakeup #licenienaples #liceninaples #nudelips #flawlessface @wunder2cosmetics @nablacosmetics @bodyography
⠀
⠀
⠀